Održani 14. športski susreti Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske

Fotografije uz članak 6
13.05.2008

U Zatonu kod Zadra od 7. do 11. svibnja 2008. godine održani su 14. športski susreti državnih i lokalnih službenika i namještenika. Na susretima je sudjelovao rekordan broj državnih službenika i namještenika (2.600). Službenici - sportaši su se natjecali malom nogometu, odbojci na pijesku, stolnom tenisu, tenisu, pikadu, kuglanju, streljaštvo, uličnoj košarci, potezanju užeta, belotu i šahu.

Na igrama su u velikom broju učestvovale ekipe iz Međimurske županije, od kojih je najbrojnija bila ekipa Ureda državne uprave (20).

Od rezultata treba spomenuti ekipu sastavljena od predstavnika Grada Čakovca, Carine i Ureda državne uprave koja je osvojila i 1. mjesto u stolnom tenisu (Zlatko Zetin, Božidar Krnjoul, Turk Ivan), 2. mjesto Ksenije Brlek na ženskom, pojedinačnom turniru u tenisu, 3. mjesto Grada Čakovca u odbojci na pijesku, 4. mjesto Ureda državne uprave u šahu i ulazak ekipe Ureda državne uprave u treće kolo turnira odbojke na pijesku. Naši službenici su sudjelovali i u potezanju užeta, pikadu, kuglanju i belotu.

Osim sportskih uzbuđenja, igre su obilovale nezaboravnim trenucima dio kojih možete vidjeti na sljedećim slikama.

Kontakt

Ured državne uprave u
Međimurskoj županiji

Čakovec, Ruđera Boškovića 2

Telefon: +385 (40) 374 111

Elektronička kontaktna točka: pisarnica@udu-mz.hr

Radno vrijeme: 8.00-16.00 (pon-pet)

Kontaktirajte nas

Ispostava Prelog
Prelog, Trg slobode 1
Telefon: +385 (40) 374-098

* - obavezna polja