Obavijest poljoprivrednim gospodarstvima

15.01.2008

OVJERA KNJIŽICA GORIVA ZA POLJOPRIVREDNIKE

Obavještavaju se korisnici eurodizel-dizelskog goriva obojenog plavom bojom da su temeljem Pravilnika o primjeni Zakona o posebnom porezu na naftne derivate što se odnosi na eurodizel-dizelsko gorivo obojeno plavom bojom (NN br. 179/03) obvezni do 31. siječnja 2008. godine dostaviti ovom Odsjeku Knjižice goriva za poljoprivrednike radi ovjere ukupne količine potrošenoga eurodizel-dizelskog goriva obojenog plavom bojom za proteklu godinu.

POTPORA OSIGURANJA OD MOGUĆIH ŠTETA

Obavještavaju se pravne i fizičke osobe koje su u svojstvu osiguranika za svoju proizvodnju osigurane policom osiguranja od šteta i koje su ili komercijalna poljoprivredna gospodarstva ili korisnici povlastice za akvakulturu ili korisnici poticaja za uzgoj pernate divljači, da se temeljem Pravilnika o ostvarivanju prava na potporu osiguranja od mogućih šteta proizvodnji u poljoprivredi, ribarstvu i šumarstvu (NN br. 47/03 i 185/04), zahtjev za pokriće troška premije osiguranja podnosi ovom Odsjeku u razdoblju od 01. siječnja do 31. siječnja tekuće godine za proteklu godinu.

PRIJAVA PROMJENA POSJEDA U UPISNIK POLJOPRIVREDNIH GOSPODARSTAVA

Obavještavaju se poljoprivredna gospodarstva da se, temeljem Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o upisu u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava (NN br. 02/05), promjene posjeda zemljišta (katastarska izmjera i katastarska kultura, kupnja, davanje/uzimanje u zakup, plodouživanje, koncesija) u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava prijavljuju u razdoblju od 01. siječnja do 31. ožujka tekuće godine.URED DRŽAVNE UPRAVE U MEĐIMURSKOJ ŽUPANIJI
SLUŽBA ZA GOSPODARSTVO I IMOVINSKO-PRAVNE POSLOVE
ODSJEK ZA GOSPODARSTVO

Kontakt

Ured državne uprave u
Međimurskoj županiji

Čakovec, Ruđera Boškovića 2

Telefon: +385 (40) 374 111

Elektronička kontaktna točka: pisarnica@udu-mz.hr

Radno vrijeme: 8.00-16.00 (pon-pet)

Kontaktirajte nas

Ispostava Prelog
Prelog, Trg slobode 1
Telefon: +385 (40) 374-098

* - obavezna polja